duminică, 12 aprilie 2009
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur / Shark steak with boiled potatoes
Ingrediente:
4 bucati cotlet de rechin
1 lamaie
1 ceapa rosie
3 catei de usturoi
sare, piper, boia, oregano
ulei de masline
6 cartofi
unt
frunze de patrunjel
Se unge tava cu unt. Se aseaza bucatile de cotlet. Eu le-am spalat si le-am uscat cu prosoape de hartie. Se stoarce lamaia peste cotlete, apoi se presara ceapa si usturoiul tocate marunt. Se condimenteaza si se toarna peste ulei de masline. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu, apoi 10 minute la foc mare.
Cartofii se curata si se taie bucatele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg de apa si se amesteca cu untul taiat cubulete mici. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Eu am servit bineinteles cu mujdei ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredients:
4 shark steaks
1 lemon
1 red onion
3 garlic cloves
salt, pepper, paprika, oregano
olive oil
6 potatoes
butter
green parsley
Grease an oven tray with butter. Put shark steaks. I have washed them and dried them with paper towels.
Squeeze lemon over is steak, then sprinkle with minced onion and garlic. Season to taste and pour over olive oil.
Put in the oven for 20 minutes on medium fire, then 10 minutes at high fire.
Peal the potatoes and cut in pieces. Boil them in salty water, dry them and mix with butter cut in small cubes.
Sprinkle with chopped green parsley.I served with garlic sauce of course;)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Acum e la cuptor :) Revin cu impresii :)
RăspundețiȘtergereSuper bun! Am mancat 2 buc, singura :). A mai ramas sos in tava. Am pus cateva linguri peste el. A fost delicios! Multumesc pt reteta!
RăspundețiȘtergereMa bucur tare mult ca ti-a placut ! Sa-ti fie de bine !
RăspundețiȘtergere