joi, 30 iulie 2009

Salata de legume coapte






Ingrediente:
2 vinete
3 ardei
3 rosii
150 gr branza sarata cremoasa (gen feta)
5 catei de usturoi
ulei de masline
sare, piper

Se taie vinetele rondele, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie fasii, se aseaza in tava si se coc pana se inmoaie. Cand ardeii sunt gata, se lasa sa se raceasca putin si se da jos pielita. Vinetele se scurg de apa si se sterg, se stropesc cu ulei de masline, se sareaza si pipereaza si se pun la copt. La fel si rosiile, stropite cu ulei de masline si condimentate. Dupa ce sunt gata se pun toate intr-un bol, se adauga bucatele de branza si se amesteca pana branza devine ca o pasta. Se adauga usturoiul dat prin presa. Se serveste pe felii de paine.

Nu asta era rezultatul pe care il asteptam, credeam ca branza o sa ramana bucatele, dar era prea moale. Dar a iesit super bun asa ! Foarte fain gustul ;)

10 comentarii:

  1. minunata ideea cu legume grill amestecate cu brinza!felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc ! A iesit chiar foarte bun :)

    RăspundețiȘtergere
  3. tre' sa fie tare tare bun..am sa incerc cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pt minunatele retete culinare...La mine te asteapta un premiu...Toate cele bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos Danna, si pentru aprecieri si pentru premiu !

    RăspundețiȘtergere
  6. da,super,dar eu as fi preferat ca legumele sa fie intregi,ar iesi mai faina,de fapt am si facut astfel de salata.lucrez la bucatarie la un hotel de 5* in grecia si pregatesc salate si micul dejun

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Laura ! Da, ar fi mers si intregi. Dar asa cum mi-au iesit mie, pasta din cauza branzei, a fost chiar bine ca erau in bucati ;)

    RăspundețiȘtergere