joi, 30 iulie 2009

Briose cu nectarine, gem si nuci





Ingrediente:
3 oua
5 linguri zahar
5 linguri ulei
5 linguri lapte
10 linguri faina
1 praf de copt
1 nectarina
gem de caise
nuci

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt. Se toarna compozitia in forme, se aseaza deasupra bucatele de nectarina. Se coc 20 de minute. Dupa ce se racesc, se scot din forma, se taie pe jumatate, se ung cu gem de caise si se presara nuci. Se lipesc si se pudreaza cu zahar. O reteta simpla si super rapida, in 30 de minute sunt gata !

8 comentarii:

  1. Arata super şi sunt foarte simple. In plus este o reteta nouă, cu gem. Ai nişte premii la mine. Te aştept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Nana ! Da, sunt simple si rapide, perfecte de facut in timpul saptamanii cand nu ai asa mult timp alocat gatitului. Multumesc frumos si pentru premii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti vand un pont. In aluatul de briose sa scapi putin iaurt. Da o aroma deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oho ... Dora ... hello ! Multumesc de pont, am sa pun la tura urmatoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos au crescut si ce decor ai ales...superrrr!te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Alison ! Au crescut asa si pentru ca am "indesat" tot aluatul intr-o singura tava :) Cred ca puteam sa fac doua tavi si atunci erau mai micute ;)

    RăspundețiȘtergere