joi, 4 iunie 2009

Mancarica picanta cu carnati


Ingrediente:
1 carnat mai maricel
2 cepe
1 ardei rosu
1 varza alba mica
4-5 cartofi
1 ceasca de orez
2 ardei iuti
1/2 legatura patrunjel verde
sare, piper, boia
50 gr unt moale
2 linguri faina
1 lingura sos de rosii

Se taie carnatul feliute si se pune la prajit. Dupa ce lasa untura, se adauga ceapa si ardeiul taiate in bucati mai mari. Se lasa putin la calit, dupa care se adauga varza tocata, cartofii taiati in bucati mai mari si orezul. Se adauga apa cat sa acopere si sare si se lasa la fiert. Cand orezul este facut, adauga untul frecat cu faina, boia si sos de rosii. Se amesteca bine si se mai adauga apa daca este nevoie. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeii iuti taiati feliute si patrunjelul verde tocat. Se mai lasa vreo doua minute pe foc.

5 comentarii:

  1. Google automatic translation sucks....really...
    However, it didn't stop me from coming back to check what you have been up to with cooking...
    Rice and sausages make a perfect cold day meal....you would not believe it, today in news about the weather in Germany. Somewhere in the south starts to snow......I gotta get my winter clothes out....

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Angie ! I know google translator sucks, but I thought that you can make an idea about the recipe until I will translate it ... :(
    Is it really that cold there ? Brrr ... hope it doesn't come in this direction :) Here is only raining.

    RăspundețiȘtergere
  3. arata bine mancarea ta taraneasca si io vreau sa gust otzara din ea argeleanco. te tzuc.

    RăspundețiȘtergere
  4. super reteta.eu sunt topita dupa genul acesta de mancaruri

    RăspundețiȘtergere
  5. @Claudia-Maria: Multumesc frumos ! Ia si tu din farfurie ;) Te tzuc si io !

    @LIBRA: Multumesc ! N-am facut de mult mancarica de asta, dar a fost tare buna ;)

    RăspundețiȘtergere