miercuri, 18 februarie 2009
Risotto cu lamaie si mazare cu pui la cuptor
Reteta risotto retetazilei.ro
Ingrediente:
200 g orez
850 ml supa de legume
50 g mazare
50 g parmezan ras
zeama de la jumatate de lamaie
pulpe de pui
4 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
curry
patrunjel verde
delikat, sare, piper
Pulpele de pui se ung cu amestecul de ulei de masline, usturoi pisat, curry, patrunjel verde tocat, sare si piper. Se pun intr-o tava si se baga la cuptor pana se rumenesc. Se caleste orezul timp de 1 minut la foc mediu, amestecand incontinuu. Se adauga o cana de supa si se amesteca pana ce este absorbita. Se reduce intensitatea focului si se adauga restul de supa, cate o cana pana este absorbita in intregime si orezul devine fraged. Se adauga mazarea si se mai lasa timp de 5 minute, apoi se ia vasul de pe foc. Se adauga parmezanul si zeama de lamaie se mai adauga sare si piper si se amesteca bine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu