joi, 4 martie 2010

Rulada de spanac cu sunca si branza


Dupa o reteta culinar.ro (Maya)

Ingrediente:
500 gr spanac congelat
1 ou
2-3 linguri pesmet
sare, piper
150 gr cascaval
200 gr sunca presata
1 cutie Almette cu hrean
100 gr branza feta

Spanacul decongelat si scurs de apa se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper si se intinde in tava pe hartie de copt. Deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana cand se topeste cascavalul. Se lasa la racit, dupa care se aseaza feliile de sunca, iar apoi amestecul de Almette si branza feta. Se ruleaza strans si se impacheteaza in folie de aluminiu. Se tine la rece.

9 comentarii:

  1. Delicioso y muy original!!!
    Saludos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place combinatia si arata foaret bine ...
    pe curand

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte aspectuoasa.Parca-i din revista.
    Seara faina iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc frumos pentru aprecieri ! Este tare buna combinatia ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. am facut si eu reteta asta. Arata fff bine pe o masa festiva. Eu am facut-o de Craciun dar ma gandesc ca ar fi mult mai potrivita de Paste

    http://www.vanillascentedkitchen.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place spanaculla nebunie....nu mai stiu cum sa il pregatesc...imi place rulada ta....pare si usor de facut..o sa o notez.thanks

    RăspundețiȘtergere