Ingrediente: o cana de faina o cana si un sfert de lapte 2 oua o lingurita de sare o lingura de ulei sau unt topit unt si faina pentru uns formele
Intr-un castron se pune faina si in altul laptele cu ouale si cu lingurita de sare. Se amesteca laptele cu ouale si apoi se varsa peste faina.Se ung formele si se umplu apoi pe jumatate. Se pun la cuptorul incalzit in prealabil la 250 de grade pentru primele 15 minute si apoi se coboara temperatura la 200 de grade pentru urmatoarele 20 de minute. Sunt incredibil de simpli si uluitor de buni. Sunt goi inauntru deci se pot umple cu orice. Eu le-am umplut cu dulceata de prune.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu