Aluat: 200 gr faina 2 linguri cacao 100 gr unt 60 gr zahar 1 ou Umplutura: 5 banane 500 gr branza dulce 100 ml frisca lichida 100 gr zahar 1 zahar vanilat 3 oua
Se framanta aluatul, se inveleste in folie de plastic si se da la frigider pentru 30 de minute. Intre timp se pregateste umplutura. Se mixeaza branza cu frisca lichida, ouale, zaharul. Trei banane se fac piure si se adauga la compozitia de branza. Se aseaza aluatul in forma cu margini detasabile, presandu-l si pe margini, pana sus. Cele doua banane ramase se taie pe jumatate (lung si lat) si se aseaza peste aluat. Se toarna compozitia de branza si banane. Se coace aproximativ 50 de minute la 180C. Se decoreaza cu sos de ciocolata si banane.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Fain, cred ca mi-ar placea foarte mult sa ma servesti cu o feliuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ducesa ! Serveste cu incredere :)
RăspundețiȘtergereMmmm...ce buna ar fi acum la cafeluta!
RăspundețiȘtergereWow, Alaaaaa, asta deja e opera de arta!!!!!! Incredibil de frumos, felicitari! :)
RăspundețiȘtergere...cat de perfecta ti-a iesit bordura...m-ai lasat fara cuvinte...
Multumesc Miha !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Laura ! Ma bucur tare mult ca iti place :)
RăspundețiȘtergere