skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:
1 ceapa
1 morcov
1 gulie
2 cartofi
maggi, secretul gustului
Perisoare:
250 gr carne tocata din piept de pui
1 albus
1/4 ceapa
2 catei de usturoi
frunze patrunjel
pesmet
sare, piper, boia
Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.
Foarte frumoase perisoarele din piept de pui, supa arata foarte bine, imi trimiti o portie calda, hai ca o astept :))
RăspundețiȘtergeresi eu vreauuu , sint al doilea pe lista, deci am sanse :).
RăspundețiȘtergereStati asa ... nu va inghesuiti ! Daca se termina, mai fac o tura :)
RăspundețiȘtergeremmm..ce bine arata!
RăspundețiȘtergerehai cu noi pe un nou forum,daca vrei:
http://hoinarprinlume.forumcommunity.net/
pa!
Multumesc Kris !
RăspundețiȘtergereARATA FOARTE BINE
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Gasesti aici si o varianta "imbunatatita" :) http://ala-cooking.blogspot.com/2009/11/supa-de-legume-cu-perisoare.html
RăspundețiȘtergere