vineri, 16 octombrie 2009

Supa cu perisoare de pui



Ingrediente:
1 ceapa
1 morcov
1 gulie
2 cartofi
maggi, secretul gustului
Perisoare:
250 gr carne tocata din piept de pui
1 albus
1/4 ceapa
2 catei de usturoi
frunze patrunjel
pesmet
sare, piper, boia

Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.

7 comentarii:

  1. Foarte frumoase perisoarele din piept de pui, supa arata foarte bine, imi trimiti o portie calda, hai ca o astept :))

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu vreauuu , sint al doilea pe lista, deci am sanse :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Stati asa ... nu va inghesuiti ! Daca se termina, mai fac o tura :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mmm..ce bine arata!
    hai cu noi pe un nou forum,daca vrei:
    http://hoinarprinlume.forumcommunity.net/
    pa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc ! Gasesti aici si o varianta "imbunatatita" :) http://ala-cooking.blogspot.com/2009/11/supa-de-legume-cu-perisoare.html

    RăspundețiȘtergere