Ingrediente: 500 g cartofi 100 g faina 1 ceapa mica 1 lingura ulei de masline 50 g cascaval razuit 50 g sunculita taiata cubulete 1 ou marar sare, piper
Cartofii se fierb si se fac piure. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline. Se adauga sunculita, apoi mararul tocat. Dupa ce se racesc se adauga peste cartofi impreuna cu oul, cascavalul, sare si piper. Amestecam, adaugam si faina. Se framanta un aluat neted si elastic. Cu mainile usor umezite in apa, formam discuri. Le asezam pe o hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru 1h.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu