vineri, 20 februarie 2009

Cornuri cu ciocolata


Reteta culinar.ro (Mephala)

Ingrediente:

250 ml apa minerala

100 ml ulei

2 linguri de zahar

1 cub drojdie

3 linguri de cacao

500 gr faina

esenta

crema de ciocolata


Se dizolva drojdia in putina apa minerala incalzita usor.
Apoi se adauga uleiul, zaharul, esenta si restul de apa minerala. Se incorporeaza faina. Aluatul trebuie sa fie elastic si putin uleios. Se lasa la crescut jumatate de ora, dupa care se amesteca cu cacaoa. Se intinde o foaie rotunda si se taie in triunghiuri. Se adauga crema de cioco apoi se ruleaza dinspre exterior spre interior. Se aseaza in tava pe hartie de copt. Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit. Se coc aproximativ 30 de minute la foc mic, pana cand sunt usor rumenite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu