Ingrediente: 1 pui intreg usturoi ulei de masline condimente de pui curry sare, piper boia
Se curata bine puiul (si de piele in cazul meu) si se unge cu uleiul de masline frecat bine cu usturoiul pisat si condimentele. Se pune intr-un vas acoperit si se lasa la frigider de pe o zi pe alta. Se aseaza apoi in tava in care se toarna o cana de apa si se lasa la cuptor pana cand se rumeneste. Am servit cu cartofi noi fierti si mujdei.
Buna Ala si merci de vizita. Gogoselele tale cu capsuni si frisca imi fac cu ochiul asa ca s-ar putea sa-ti imprumut reteta. Arata super! Spor la treaba si te mai astept pe la mine!
Hmmmm, asta nu-i pui de la tzara??Ca asa pare!! Hmmmmm, mancarea mea preferata pui...in toate felurile cu mujdei ardelenesc frecat cu smanatana!!! Yumyyyyyy! Parfeul de capsuni il incerc neaparat!La peste 45 de grade Celsius...obligatoriu! Numai bine din California! Super fain blogul tau!
Davella, ma bucur ca iti plac gogoselele ! Spor la treaba si tie !
Tartoras, multumec pentru aprecieri :) Da ... puiul este de la ai mei. Mai am cativa in congelator :) Foarte gustosi ! Si da, cu mujdei cu smantana ... delicios ! Salutari si tie !
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Yamm ce bun este, saracutul ce cracanat este :)), bun rau mai ales cu mujdei, super, sa va fie de bine.
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Da Vicky ... era cam cracanat :) Si noi ne-am distrat de el, ziceam ca este cam indecent :)
RăspundețiȘtergereBuna Ala si merci de vizita. Gogoselele tale cu capsuni si frisca imi fac cu ochiul asa ca s-ar putea sa-ti imprumut reteta. Arata super! Spor la treaba si te mai astept pe la mine!
RăspundețiȘtergereHmmmm, asta nu-i pui de la tzara??Ca asa pare!!
RăspundețiȘtergereHmmmmm, mancarea mea preferata pui...in toate felurile cu mujdei ardelenesc frecat cu smanatana!!!
Yumyyyyyy!
Parfeul de capsuni il incerc neaparat!La peste 45 de grade Celsius...obligatoriu!
Numai bine din California!
Super fain blogul tau!
Davella, ma bucur ca iti plac gogoselele ! Spor la treaba si tie !
RăspundețiȘtergereTartoras, multumec pentru aprecieri :) Da ... puiul este de la ai mei. Mai am cativa in congelator :) Foarte gustosi ! Si da, cu mujdei cu smantana ... delicios ! Salutari si tie !