marți, 16 iunie 2009

Pui la cuptor






Ingrediente:
1 pui intreg
usturoi
ulei de masline
condimente de pui
curry
sare, piper boia

Se curata bine puiul (si de piele in cazul meu) si se unge cu uleiul de masline frecat bine cu usturoiul pisat si condimentele. Se pune intr-un vas acoperit si se lasa la frigider de pe o zi pe alta. Se aseaza apoi in tava in care se toarna o cana de apa si se lasa la cuptor pana cand se rumeneste. Am servit cu cartofi noi fierti si mujdei.

6 comentarii:

  1. Yamm ce bun este, saracutul ce cracanat este :)), bun rau mai ales cu mujdei, super, sa va fie de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ! Da Vicky ... era cam cracanat :) Si noi ne-am distrat de el, ziceam ca este cam indecent :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ala si merci de vizita. Gogoselele tale cu capsuni si frisca imi fac cu ochiul asa ca s-ar putea sa-ti imprumut reteta. Arata super! Spor la treaba si te mai astept pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmmm, asta nu-i pui de la tzara??Ca asa pare!!
    Hmmmmm, mancarea mea preferata pui...in toate felurile cu mujdei ardelenesc frecat cu smanatana!!!
    Yumyyyyyy!
    Parfeul de capsuni il incerc neaparat!La peste 45 de grade Celsius...obligatoriu!
    Numai bine din California!
    Super fain blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  5. Davella, ma bucur ca iti plac gogoselele ! Spor la treaba si tie !

    Tartoras, multumec pentru aprecieri :) Da ... puiul este de la ai mei. Mai am cativa in congelator :) Foarte gustosi ! Si da, cu mujdei cu smantana ... delicios ! Salutari si tie !

    RăspundețiȘtergere