Ingrediente: 1 kg fasole verde 1/2 legatura de marar 1/2 capatana de usturoi sare Maioneza: 1 galbenus 1 lingura mustar ulei 4 linguri smantana
Fasolea se spala, se taie capetele, apoi se taie in bucati mai mici. Se fierbe in apa cu sare, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se prepara maioneza din 1 galbenus si se adauga smantana, mararul tocat, usturoiul dat prin presa, sare, iar la final fasolea. Foarte bun !
Ai incercat si salata cu maioneza din fasole alba??? Se face la fel doar ca fasolea o pisezi...este la fel de delicioasa ;) Te pup si spor pe mai departe.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
hehe...gand la gand cu bucurie din gradina verii :)
RăspundețiȘtergerebuna si versiunea asta de fasolica. tare buna :)
felicitari
Multumesc Lacrima !
RăspundețiȘtergereHeey acum vad reteta ... tat pe bloguri straine am uitat de ale noastre :)) faina, faina :). Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Amalia ! Multumesc pentru reteta ;)
RăspundețiȘtergereAi incercat si salata cu maioneza din fasole alba??? Se face la fel doar ca fasolea o pisezi...este la fel de delicioasa ;)
RăspundețiȘtergereTe pup si spor pe mai departe.
Hmm ... n-am incercat, dar ar trebui sa fie tare buna ! Am notat :)
RăspundețiȘtergere