Ingrediente:
5 oua
5 linguri faina
5 linguri ulei
5 linguri zahar
1 zahar vanilat
1 lamaie
2 linguri ness
2 linguri cacao
1 praf de copt
sare
Se separa galbenusurile de albusuri si le punem in castroane separate. Mixam galbenusurile cu 2 linguri de zahar. Peste ele turnam sucul de la o lamaie, nessul, coaja rasa de lamaie, uleiul si continuam sa mixam.
Albusurile, impreuna cu cele 3 de linguri de zahar, pliculetul de zahar vanilat si un praf de sare se mixeaza spuma tare.
Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina proaspat cernuta, cacaoa si praful de copt.
Se toarna compozitia in forma de chec pe hartie de copt. Se coace la 180C pentru aproximativ 40-45 de minute.
Baigli cu nuca si mac la tava
Acum 2 ore
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu