skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:
cartofi noi
sunca afumata
rozmarin
ulei de masline
sare
Se fierb cartofii si se taie felii. Se aseaza in tava si se presara deasupra sunca afumata taiata bucatele. Eu am avut de aia originala, de la ai mei :) Se stopesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu rozmarin si sare. Atentie la sare daca sunca este sarata. Se coc vreo 30 de minute, pana se rumenesc. O portie am servit-o cu iaurt rece, iar alta cu ulei aromat si bucatele de telemea din reteta de aici. Super amandoua combinatiile !
Simplu dar de mare efect, o reteta cand vrei sa mananci ceva bun dar repejor, foarte buna reteta.
RăspundețiȘtergereMultumesc Vicky ! Se fac rapid si sunt buni. Este o reteta pentru cand nu prea ai chef sa pierzi mult timp prin bucatarie ;)
RăspundețiȘtergereIami iami
RăspundețiȘtergere