miercuri, 18 februarie 2009

Cartofi la cuptor cu ciuperci si smantana

Ingrediente:
cartofi

ciuperci Champignon proaspete

smantana

patrunjel verde

sare, piper


Se curata cartofii si se taie rondele. Se pun putin la fiert in apa cu sare.
Intre timp se curata si se taie ciupercile felii. Cartofii se scurg de apa si se aseaza intr-o tava. Se pun ciupercile si patrunjelul peste. Se condimenteaza si se amesteca. Se toarna smantana deasupra. Se pun la cuptor la 180C pentru 35-40 de minute.

5 comentarii:

  1. Chiar azi am primit cateva pungute de ciuperci si ma gandeam cum sa le mai fac, ca tot ciulama m-am cam saturat,dar mi-ai dat o idee super buna.
    Maine asta am sa fac.
    Multumesc.
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, o reteta simla, rapida si gustoasa ;) Ce fel de ciuperci ai primit ? O duminica minunata iti doresc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci,dupa cum am zis am si facut.
    Pe langa ingredientele tale, am mai pus si ceva mezeluri, ce am mai avut prin frigi., iar deasupra niste masline verzi, ou batut si cascaval ras. Sa nu-ti spun ce faina a iesit aceasta reteta simpla cum spuneai. Super.
    Multumesc de idee.
    Apropo, sincera sa fiu nu stiu ce ciuperci sunt, le-am primit de la mama, gata tocate. Merg pe mana ei:) ca deobicei.
    Toate retetele care le-am experimentat de la tine, sunt printate si puse intr-un dosar cu numele..ia ghici??? Retete "ALA", binenteles; ai ghicit, asa cum ma si asteptam.
    Crede-ma una, n-a fost sa nu ne placa..toate au fost devorate cu repeziciune.(uneori mi-e "ciuda" ca se termina asa repede, mai ales ca ma muncesc atata :)...) dar bucuria mare este ca se consuma si nu se arunca. Nu?
    Spor la tb pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fely, ma bucur ca v-a placut. Sa va fie de bine ! Gatitul nu trebuie sa fie un chin ci un mod de relexare, si cel mai bine te simti cand iti este apreciata munca, cand cei dragi savureaza preparatele, nu ? Si ma simt onorata ca mi-ai pus retetele la dosar ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Va inspirati din alte carti de bucate?Daca nu,Felicitari!

    RăspundețiȘtergere