Ingrediente: 1 pahar de 125 gr iaurt 1 1/2 pahare zahar 3 pahare faina 1 pahar ulei 1 praf de copt 3 oua sare coaja rasa si zeama de la o lamaie 2 lingurite mac
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul, iaurtul, coaja si zeama de lamaie, macul si la final faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia in forme unse si tapetate cu faina si se coc 20-25 de minute la 180C.
Vad ca e perioada brioselor! Ia sa fac si eu dom'ne ca prea faceti toate in ultima vreme.Pe bune..daca stai sa te uiti nitel pe blogurile culinare in ultima saptamana numai briose apar.care mai de care mai frumoase.Ale tale mi se par deosebte ca au formele astea mai speciale.Bravo!
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Vad ca e perioada brioselor! Ia sa fac si eu dom'ne ca prea faceti toate in ultima vreme.Pe bune..daca stai sa te uiti nitel pe blogurile culinare in ultima saptamana numai briose apar.care mai de care mai frumoase.Ale tale mi se par deosebte ca au formele astea mai speciale.Bravo!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ruxi ! Sa vezi si ce aroma faina au de la lamaie si mac ;)
RăspundețiȘtergere