joi, 23 iulie 2009

Vinete pane

Ingrediente:
2 vinete
3 oua
faina
pesmet
sare
Salata:
rosii
ardei
ceapa
sare, piper

Vinetele se taie felii, se sareaza si se lasa deoparte pentru circa 15 minute. Se bat ouale si se adauga faina si sare. Se iau vinetele, se sterg cu prosop de hartie, se dau prin compozitia de ou si faina, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei. Le-am servit cu o salata simpla de rosii, ardei si ceapa.

12 comentarii:

  1. sa stii ca zilele astea si eu m-am gandit sa fac asa ceva. aveam o singura problema la capitolul imaginatie... consistenta vinetelor dupa prajire. cum sunt?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lacrima, vinetele sunt moi si crusta de pesmet crocanta. N-ai facut niciodata ? Mie imi place foarte mult gustul vinetelor pregatite asa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. asta mancam in copilarie, sunt delicoase, abia astept sa ajung acasa sa faca mama, yamiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Si mie imi plac tare mult vinetele pane :)

    RăspundețiȘtergere
  5. dar vinetele nu ingrasa prajeala este buna la dieta de slabit?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea sunt ok la curele de slabire :) Mai bine le faci atunci simple, pe gril, condimentate si stropite cu putin ulei de masline.

    RăspundețiȘtergere
  7. se pune si cascaval la vinete?astept rasp vostru

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, nu prea inteleg la ce te referi cu cascavalul :) O felie de cascaval intre doua felii de vanata si apoi date prin ou si pesmet ? N-am incercat asa niciodata, dar cred ca ar fi bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. exact sau sa pui casacval ras in ou crezi ca ar merge (ar iesi mai gustoase?)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce sa zic de cascaval in ou ... s-ar putea sa se scurga cand se topeste si atunci n-ar mai iesi crusta ca lumea. Dar am retinut ideea si data viitoare am sa fac o proba ;) Daca incerci tu mai repede sa ma anunti cum a iesit :)

    RăspundețiȘtergere
  11. minunate retetel tale
    Toate pe care le-am facut pana acum mi-au reusit. Sunt incantata. Daca ai ceva retete pentru persoanele cu diabet te rog sa le postezi. Eu am selectat din lista ta lunga acele retete care sunt ok si pt diabetici.Multumesc pentru idei. Pa

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti multumesc frumos ! Ma bucur tare mult ca ai incercat din retetele mele si ca ti-au reusit :) Am reviste in care sunt si retete pentru diabetici. Am sa incerc sa fac cateva ;)

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro