skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:
400 gr mazare congelata
150 gr pastrama de curcan
1 ceapa
1 gogosar
marar
sare, piper, boia
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga gogosarul, apoi pastrama taiata cubulete. Se calesc putin impreuna, apoi se adauga mazarea si o ceasca cu apa. Se condimenteaza si se lasa 5 minute pe foc, dupa care se adauga mararul tocat.
Hi!! tanks Ala, i'm happy for the muffins :)
RăspundețiȘtergereExcelent arata
RăspundețiȘtergereMultumesc Bucataras ;)
RăspundețiȘtergerece bine arata mazarica ta si carnea de curcan e preferata mea, super faina mancarea, te tzuc!
RăspundețiȘtergereMultumesc Claudia ! Ma bucur ca iti place :)
RăspundețiȘtergereche bel piatto colorato! chissà che buono!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergere