vineri, 27 martie 2009

Lasagna cu piept de pui si ciuperci





Ingrediente:
5 foi mari de lasagna
2 bucati piept de pui
250 gr ciuperci
2 fire ceapa verde
150 gr cascaval
condiment de pui
curry, oregano
piper, boia
Sos:
1 ceapa
6 catei de usturoi
100 ml bulion
1 lingura pasta ardei
patrunjel verde
busuioc
sare, piper, boia

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la prajit in putin ulei de masline. Cand incepe se sa rumeneasca se adauga ceapa verde si ciupercile. Eu am avut ciuperci pleurotus. Se condimenteaza.
Pentru sos, se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline. Se adauga bulionul, usturoiul dat prin presa si apa. Se lasa sa fiarba putin, apoi se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se mai lasa pe foc 5 minute.
Se unge tava cu sos si se fac straturi din foi de lasagna, sos, piept de pui cu ciuperci, cascaval ras. Deasupra se toarna restul de sos. Se lasa la cuptor aproximativ 20 de minute, apoi se presara cascaval ras si se mai lasa la cuptor 5 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu