Ingrediente: 410 gr premix pt paine (eu am folosit faina de grau neagra) 25 gr drojdie proaspata 300 ml apa calda 1 lingurita sare 1 lingurita fructoza (eu am folosit zahar)
Pentru modul de preparare, cel mai simplu este sa vizionati filmuletul de pe youtube de aici. Am procedat exact la fel si mi-a iesit o super paine ! Foarte gustoasa ! Noua ne-a placut foarte mult asa ca am sa mai fac :)
Imi place cum suna!!!Dar e valabil si pentru restul bunataturilor de mai jos?!(scoverzile?!legumele,vinetele,tarta?!)Toate sint asa de bune!!! Te astepta un"Blog Magico"la mine! Te pup!
Multumesc Blaga ! Eu am tinut-o acoperita cu un prosop de bucatarie si am mancat din ea si in a treia zi de cand am facut-o. Coaja s-a intarit putin, dar miezul a ramas proaspat.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Arata bine! cat s-a pastrat proaspata?
RăspundețiȘtergereImi place cum suna!!!Dar e valabil si pentru restul bunataturilor de mai jos?!(scoverzile?!legumele,vinetele,tarta?!)Toate sint asa de bune!!!
RăspundețiȘtergereTe astepta un"Blog Magico"la mine!
Te pup!
Multumesc Blaga ! Eu am tinut-o acoperita cu un prosop de bucatarie si am mancat din ea si in a treia zi de cand am facut-o. Coaja s-a intarit putin, dar miezul a ramas proaspat.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Carmen ! Si pentru aprecieri si pentru premiu ! Sa ai o saptamana frumoasa ;)
RăspundețiȘtergere