sâmbătă, 23 ianuarie 2010
Tagliatelle cu hribi
Dupa o reteta Jamie.
Ingrediente:
400 gr tagliatelle
50 gr hribi uscati
sare, piper
1/2 lamaie
50 gr unt
ulei de masline
3 catei de usturoi
Se pun hribii la inmuiat in apa fierbinte, dupa care se scurg. Usturoiul tocat marunt se pune la calit in ulei de masline. Se adauga hribii si se lasa la prajit amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi dupa ce se stinge focul se adauga zeama de la 1/2 de lamaie.
Tagliatellele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce se scurg se adauga peste ciuperci. Se adauga si untul taiat cubulete si se amesteca bine. Se servesc presarand deasupra parmezan ras.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
che piatto super!! mmmm....
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergere