luni, 13 iulie 2009

Papricas de pui cu smantana si galusti



Ingrediente:
1 piept de pui
2 cepe
2 ardei grasi
1/2 morcov
1 lingura Knorr secretul gustului de gaina
1 cub Knorr smantana si patrunjel
piper, boia
1 lingura pasta gulas
4 catei de usturoi
2 linguri faina
4 linguri smantana
marar
Galusti:
1 ou
2 linguri faina

Se taie pieptul de pui cubulete, se presara Knorr secretul gustului, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa. Se adauga apoi ceapa si ardeiul tocate, morcovul dat prin razatoare si se lasa pana se inmoaie. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Intre timp se pregateste aluatul de galusti si cu o lingurita se lasa in apa. Cand galustii sunt gata, se amesteca bine faina si smantana, se amesteca putin cu apa fierbinte si se toarna in oala. Se potriveste la gust, se adauga cateii de usturoi dati prin presa si mararul tocat.

4 comentarii:

  1. Da, pasta de gulas este cumparata. Este ambalata intr-un tub portocaliu, gen pasta de dinti :) Gasesti aici poza: http://www.univer.ro/products.php?pcid=1. Exista varianta dulce si iute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut papa dupa reteta ta si a iesit fffff buna. Fetita mea e innebunita dupa papricas....Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur tare mult ca v-a placut ! Cu mult drag ;)

    RăspundețiȘtergere