Ingrediente:
12 foi lasagna
300 ml lapte
50.gr unt
2 linguri faina
1 ceapa
2 cutii ciuperci feliate
2 cuburi smantana si patrunjel
150 gr cascaval ras
patrunjel
sare, piper, boia
Se face un sos alb din unt topit, amestecat cu faina si lapte. Se adauga cuburile concentrate de smantana si patrunjel. Ceapa se toaca marunt si se prajeste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile si patrunjelul. Se condimenteaza. Intr-o forma de chec se aseaza pe fund doua foi de lasagna, se ung cu sosul alb, se pune un strat de ciuperci si apoi cascaval ras. Se procedeaza la fel cu celelalte straturi. Peste ultimele foi se pune doar sos alb si cascaval. Se pune tava in cuptorul incalzit, pentru circa 20-25 minute la 180C.
Imaginile sunt "delicioase" si pun pariu ca si gustul e la fel. Am o intrebare, inainte de a ma apuca de lucru: ce sunt cuburile de smantana si ce gramaj au?
RăspundețiȘtergereMultumesc,
Alina
Multumesc Alina ! "Cuburile" sunt niste condimente de la Knorr. Sunt ambalate intr-o cutiuta verde ce contine cred 6 cuburi. Exista cu gust de smantana si patrunjel, cu ciuperci, cu gust de pui, de afumatura ... etc.
RăspundețiȘtergereUps!!imi ploua in gura!!! o sa fac si eu...de obicei eu faceam lasagne cu sos ragu...si besamel.Ti-a iesit super!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Tasha !
RăspundețiȘtergereala,spune-mi te rog daca foile de lasagne se fierb inainte sau nu.multumesc.ai un blog minunat.
RăspundețiȘtergereEster, mii de scuze pentru raspunsul intarziat :(
RăspundețiȘtergereEu de obicei nu fierb foile. Multumesc frumos pentru aprecieri.
餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶
RăspundețiȘtergere