miercuri, 8 iulie 2009
Spaghete cu sos de ciuperci si sunca
Ingrediente:
500 gr spaghete din porumb
1 ceapa
1 ardei
6 ciuperci champignon
100 gr mazare congelata
150 gr sunca presata
3 linguri pasta de tomate
1 lingura pasta gulas
2 lingurite pasta de ardei iute (Erős Pista)
1 cub Knorr de ciuperci
rozmarin, busuioc
Spaghetele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.
Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga sunca taiata cubulete, apoi ciupercile si mazarea. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate, o cana de apa si se condimenteaza. Se mai lasa pe foc vreo 2-3 minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
iti plac pastele din porumb? eu am primit acum 2 luni un pachet si nu ma indur sa-l fac pentru ca mereu ma gandesc ca as manca mamaliga cu gauri (adica sunt penne :))))
RăspundețiȘtergerereteta e tare faina...felicitari:)
Lacrima, acuma le-am incercat pentru prima data si mi-au lasat o impresie buna. S-au fiert repede, nu s-au lipit intre ele si au si un gust bun, nu foarte diferit de cele standard. In plus nu contin gluten, au indice glicemic scazut si cica sunt usor digerabile. Mai am doua pungi de paste tot din porumb, una de penne si una de fuslli.
RăspundețiȘtergeremie imi plac super mult..nu am facut cu spaghete din porumb dar a iesit super :X
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-au placut ! Oricum, nu e mare diferenta ...
RăspundețiȘtergere