sâmbătă, 14 martie 2009

Budinca de paine cu ciuperci si carnati




Ingrediente:
8 felii de paine
1 carnat
2 conserve ciuperci
4 oua
300 ml lapte
200 gr branza
100 gr cascaval
patrunjel verde
sare, piper, boia

Painea se prajeste si se taie cubulete. Carnatul se taie feliute si se prajeste intr-o tigaie neunsa.
Se amesteca cuburile de paine cu ciupercile stoarse, carnatul, branza rasa.
Separat se bat ouale. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se toarna treptat laptele si se amesteca bine. Se toarna compozitia peste amestecul de paine. Se amesteca si se aseaza in tava. Se presara putin cascaval ras se se da la cuptor pentru 30 de minute. Delicios !

4 comentarii:

  1. Yummy!!! Delicioasa... si usor de facut. O idee minunata. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marcela, este foarte buna ! Si se pot face diferite combinatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ala,hmmm,suna tare bine...am sa incerc si eu pt baieteii mei intr-una din zilele astea...pupicei si multumesc de idee!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela, o sa le placa sigur baietilor tai. Spor !

    RăspundețiȘtergere