miercuri, 23 septembrie 2009

Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor









Ingrediente:
cotlete de rechin
zeama de lamaie
ulei de masline
ceapa verde
marar
cartofi
rosii cherry
ceapa rosie
sare, piper
condiment picant (ardei iute, piper rosu, arahide)
rozmarin uscat

Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.
Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se amesteca. Deasupra, din loc in loc se aseaza rosiile.

Se pun tavile in cuptor, pestele sus, cartofii jos. Se lasa in cuptor vreo 30 de minute la 180C. Cartofii se pot lasa mai mult, depinde cat ii vreti de prajiti.

4 comentarii:

  1. Waw, m-ai dat gata! ce fain arata, cred ca e fff gustos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma duc sa prind rechinu..... ce poate fi asa greu, doar am vazut " falci"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff ce bine arata, felicitari pentru design, m-ai facut sa salivez.
    Eu am un pangasius la cuptor :) promit sa incerc alta data reteta.

    RăspundețiȘtergere