miercuri, 23 septembrie 2009
Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor
Ingrediente:
cotlete de rechin
zeama de lamaie
ulei de masline
ceapa verde
marar
cartofi
rosii cherry
ceapa rosie
sare, piper
condiment picant (ardei iute, piper rosu, arahide)
rozmarin uscat
Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.
Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se amesteca. Deasupra, din loc in loc se aseaza rosiile.
Se pun tavile in cuptor, pestele sus, cartofii jos. Se lasa in cuptor vreo 30 de minute la 180C. Cartofii se pot lasa mai mult, depinde cat ii vreti de prajiti.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Waw, m-ai dat gata! ce fain arata, cred ca e fff gustos!
RăspundețiȘtergereMa duc sa prind rechinu..... ce poate fi asa greu, doar am vazut " falci"?
RăspundețiȘtergerePfff ce bine arata, felicitari pentru design, m-ai facut sa salivez.
RăspundețiȘtergereEu am un pangasius la cuptor :) promit sa incerc alta data reteta.
Multumesc fetelor !
RăspundețiȘtergere