marți, 10 noiembrie 2009

Ou ochi in paine







Ingrediente:

paine feliata

oua

unt

cascaval

sare, piper


Se pune un cubulet de unt in tigaie si se lasa sa se topeasca. Se decupeaza mijlocul feliilor de paine, se aseaza in tigaie si se sparge cate un ou in forma decupata. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la prajit la foc mic. Se intorc feliile de paine si pe cealalta parte. Atentie sa nu se arda ! Se scot pe farfurie si se presara cu cascaval ras.

12 comentarii:

  1. hehehe si eu fac ochiuri in paine, atata ca in plus fata de reteta ta mai adaug si o felie de sunca sub ou.

    E foarte bun, perfect pt micul dejun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun intradevar :) Multumesc pentru pontul cu sunculita ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Instant mi-a plouat in gura...mmmm!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arată superb...de bun nu mai zic
    nimic îmi lasă gura apă..
    Eşti invitată să îţi ridici
    leapşa de la mine de pe blog,
    primită de la Tiza mea
    "elena marin-alexe
    O după amiază superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simplu si arata extraordinar ! O zi buna! Cami

    RăspundețiȘtergere
  6. Apetisant!Imi place ca ai folosit piine intermediara. In rest o joaca frumoasa si gustoasa. Spor la bucatarit! Sa ne mai incinti cu retete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc fetelor ! Am gasit reteta pe youtube acum cateva luni. Duminica dimineata mi-am amintit de ea si am facut trei felii, ca eram flamanzi si mai dura pana era gata mancarea. A fost foarte bun, sa incercati si voi :)

    Elena, multumesc pentru leapsa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Si de la mine o leapsa! :)

    Buna idee pentru micul dejun! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ala te astept cu un premiu si o leapsa foto la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ala, tu chiar ne trimiti in bucatarie..nu gluma.
    Ce apetisant arata!!!
    Multumesc de idee.

    RăspundețiȘtergere