miercuri, 18 februarie 2009
Mini-tarte cu crema de branza si pastrama de pui
Aluat:
300 g faina
125 g unt
2 galbenusuri
putina sare
Umplutura:
1 cutie crema de branza Almette
200 gr pastrama de pui
Decor:
castraveti
gogosari murati
frunze de patrunjel
Se amesteca ingrendientele pentru aluat pana se omogenizeaza si se pune la rece o ora. Apoi se rup bucatele cu care se captusesc formele. Se coc la 180C pentru 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Intre timp se amesteca pastrama de pui maruntita la robot cu crema de branza Almette. Se ung mini tartele si se orneaza.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmmm, ce delicioase sunt! :) Multumimi pt reteta! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc si eu Irisha ;)
RăspundețiȘtergere