2 bucati piept de pui
o lingurita boia iute
5 catei de usturoi
condimente pentru pui
2 frunze de dafin
cimbru
rozmarin
ulei de masline
cartofi noi micuti
sare, piper
Pieptul de pui se taie bucati. Se amesteca uleiul de masline cu usturoiul dat prin presa, boia, condiment de pui, cimbru, rozmarin si frunzele de dafin pisate. Se unge bine pieptul de pui cu aceasta compozitie.
Cartofii se fierb in apa cu sare, iar cand sunt fierti se strecoara si se aseaza intr-o tava. Cu o lingura se apasa fiecare cartof, iar apoi se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Se introduc puiul si cartofii la cuptor si se coc aproximativ 45 de minute.
Cartofii sunt minunati, cu o aroma deosebita. Merg foarte bine cu iaurt rece.
餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶
RăspundețiȘtergere