Blat: 400 gr faina 4 linguri ulei 250 ml apa 1 lingurita sare 1 cub de drojdie Umplutura: 300 gr smantana 3 cepe 200 gr costita sare, piper
Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, dupa aceea se intinde in tava. Smantana se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara sare si piper si se coace in cuptorul preincalzit la maxim la nivelul de sus 15-20 de minute.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu