marți, 3 martie 2009
Supa de cartofi cu carnat si oua
Ingrediente:
4 cartofi
1 morcov
1 ceapa
1 ardei
1 carnat
4 oua
3 linguri smantana
1 lingura faina
frunze de patrunjel
sare, piper, boia
busuioc, cimbru, rozmarin
Carnatul se taie bucatele mici si se prajeste in oala de supa. Se adauga ceapa si ardeiul tocate marunt. Se lasa 2-3 minute sa se caleasca. Se adauga cartofii taiati cubulete si morcovii rondele. Se toarna apa. Se condimenteaza si se lasa la fiert. Cand legumele sunt fierte, se adauga cele patru oua. Smantana se amesteca cu faina si cu 3 linguri de supa, si se toarna in oala. Se mai adauga condimente daca este necesar. Se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai lasa sa dea un clocot.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Buna Ala, te rog zi-mi si mie, cele patru oua se adauga intregi, asa cum se fac ochiurile romanesti?
RăspundețiȘtergerePentru ca am vazut albusul intreg in supa si nu reiese prea clar din reteta cum ai facut.
Te pup si multumesc pentru reteta!
Buna ! Ouale se pun intregi. Se sparg si se arunca in supa :)
RăspundețiȘtergereacuma incerc si eu reteta ta sper sa fie buna:d
RăspundețiȘtergereAstept sa-mi spui cum ti-a iesit ! Sunt sigura ca o sa fie buna :)
RăspundețiȘtergereDe ce se pune si faina? As vrea si eu sa fac azi...
RăspundețiȘtergereDin smantana si faina se face asa zisa ingroseala pentru supa care inlocuieste rantasul. Sa ai spor !
RăspundețiȘtergerenu se acreste cu nimic ciorba asta nu am incercat ciorba fara nimic acru in ea adica otet lamaie etc
RăspundețiȘtergereAsta este supa, nu ciorba :) Este foarte buna si asa, dar daca vrei poti sa o si acresti.
RăspundețiȘtergere