Ingrediente: 250 gr paste scoici 500 gr piept de pui tocat 5 ciuperci champignon 1 ceapa 1 ardei sare, piper, boia, busuioc 4 linguri sos de rosii 4 linguri sos iute oregano parmezan ras
Am fiert pastele 3 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa la scurs. Se toaca marunt ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pieptul de pui, apoi ciupercile tocate si se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se umplu scoicile. Se aseaza in tava in care am pus o ceasca de apa, iar deasupra se toarna sosul facut din 1/2 sos de rosii, 1/2 sos iute si oregano. Se presara deasupra parmezan ras. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Super bun !
Ala, de cand visez eu sa fac niste "scoici" din astea umplute...le-ai gasit la noi sau ti le-ai cumparat de-afara, ca eu caut de-o vesnicie si nu gasesc... Arata nemaipomenit!!!
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Mamă mamă ce fain arată! Par foarte gustoase. Cred că e destulă muncă să umpleţi fiecare scoică.
RăspundețiȘtergereDar cred că merită efortul.
Ala, de cand visez eu sa fac niste "scoici" din astea umplute...le-ai gasit la noi sau ti le-ai cumparat de-afara, ca eu caut de-o vesnicie si nu gasesc...
RăspundețiȘtergereArata nemaipomenit!!!
Multumesc :) Sunt destul de maricele si merge repede umplutul ;)
RăspundețiȘtergereLaura, si eu visam de mult la ele ! N-am gasit in TM, mi le-a adus o colega din Italia :) Mi-au mai ramas de o portie :)