Ingrediente:
aprox 500 gr fasole alba
2 cepe
sare, piper, boia
carnaciori, varza murata
Fasolea se spala si se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece.
A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se strecoara si se zdrobeste, adaugand putina apa si condimente. Ceapa taiata fasii subtiri se caleste in ulei si se adauga sare, piper si boia. Am servit cu felii de carnaciori prajiti si varza murata. Un deliciu !
A doua zi se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se strecoara si se zdrobeste, adaugand putina apa si condimente. Ceapa taiata fasii subtiri se caleste in ulei si se adauga sare, piper si boia. Am servit cu felii de carnaciori prajiti si varza murata. Un deliciu !
Ala, si eu tot asta am facut ieri!:)) dau foasoalele peste noi!:D
RăspundețiȘtergereDa, este sezonul acuma :)
RăspundețiȘtergere