Blat:
6 oua
6 linguri de gris
110 gr nuca
2 plicuri zahar vanilat
6 linguri zahar
1 praf de copt
Crema:
150 ml frisca lichida Hu-la-la
250 gr piure de castane
Pentru blat, se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga nuca macinata si grisul si se mixeaza. Voi adaugati si galbenusurile, ca asa este reteta ! Eu le-am vazut pe blatul de lucru dupa ce bagasem tava la cuptor :) A iesit bun si asa ;) Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt si se coace 20 de minute.
Se bate frisca si se amesteca apoi cu piureul de castane. Eu am avut piure unguresc, in ambalaj auriu ca de unt. Foarte bun si aromat, n-am mai adaugat nimic.
Dupa ce blatul s-a racit, l-am taiat in doua pe latime si am pus crema la mijloc. Mergea foarte bine insiropat, dar bineinteles ca am uitat :) Se orneaza cu frisca si se tine la frigider. Nu prea mult, ca se papa repede ;)
Nu stiu ce gust are, n-am mancat pana acum castane dar arata ravasitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
RăspundețiȘtergerearata minunat@!!!!!
RăspundețiȘtergereAlaaa!ce dor mi+a fost de tineee!
RăspundețiȘtergerePrajitura ta arata demential!
Ce poate fi mai bun decit o crema de castane_noi stim asa+i_
Tastatura mea bate un pic aiurea!
Felicitari pentru asa minunatie de prajitura! O s-o incerc neaparat! Un weekened placut iti doresc! Pupici.
RăspundețiȘtergerece perfesc arata!super..tre' sa fie si tare bun..yamy yamyyy
RăspundețiȘtergerewoooow ce bine arata! super tare,felicitari.Trebuie sa o incerc si eu ca arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereSuper prajitura! Imi place piureul de castane.
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Foarte buna a fost ;)
RăspundețiȘtergere餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶
RăspundețiȘtergere