Blat: 6 albusuri 6 linguri faina 5 linguri zahar 1 zahar vanilat Crema: 100 gr ciocolata 200 ml frisca lichida
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop. Se topeste ciocolata in 100 ml frisca lichida, se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu restul de frisca si se mizeaza pana se intareste. Se desface blatul, se intinde crema, apoi se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
minunata!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Gaby !
RăspundețiȘtergerece bine arata mi-a lasat gura apa miam miam
RăspundețiȘtergereMultumesc Alexandra !
RăspundețiȘtergere