Ingrediente: 100 gr masline verzi 1/2 cutie porumb 1 ceapa rosie 2 fire ceapa verde 2 morcovi 1 patrunjel 1 lingura capere in otet frunze de patrunjel 4 oua 200 gr smantana 200 gr telemea 3 linguri pesmet
Morcovii si patrunjelul se taie cubulete mici si se fierb. Se toaca ceapa si se amesteca apoi toate legumele. Ouale se bat si se adauga smantana si telemeaua rasa. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga pesmetul si se toarna in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 40 de minute.
Ingredients: 100 grams green olives 1 / 2 can sweet corn 1 red onion 2 green onions 2 carrots 1 parsley 1 spoon capers in vinegar green parsley 4 eggs 200 grams sour cream 200 grams salty cheese 3 tablespoons breadcrumbs
Cut carrots and parsley into small cubes and boiled them. Mince the onion and then mix all the vegetables. Mix the eggs with the sour cream and salty chesse. Mix the two compositions, add breadcrumbs and pour into baking tray. Bake for 40 minutes.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu