Ingrediente: 3 cartofi 5 catei de usturoi 1 rosie sare, piper busuioc rozmarin ulei de masline parmezan
Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se aseaza intr-o tava, se ung cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin uscat. Printre cartofi se aseaza cateii de usturoi si se introduce tava in cuptorul incins, la foc mare.Dupa aproximativ 5 minute se scoate usturoiul. Se mixeaza rosia decojita cu ustoroiul, sare, piper si busuioc, pana devine o pasta.Se scot cartofii din cuptor cand sunt deja rumeniti si se presara peste parmezan ras. Se mai lasa la cuptor pentru doua minute.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu