Ingrediente: 400 gr tagliatelle 50 gr hribi uscati sare, piper 1/2 lamaie 50 gr unt ulei de masline 3 catei de usturoi
Se pun hribii la inmuiat in apa fierbinte, dupa care se scurg. Usturoiul tocat marunt se pune la calit in ulei de masline. Se adauga hribii si se lasa la prajit amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi dupa ce se stinge focul se adauga zeama de la 1/2 de lamaie.
Tagliatellele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce se scurg se adauga peste ciuperci. Se adauga si untul taiat cubulete si se amesteca bine. Se servesc presarand deasupra parmezan ras.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
che piatto super!! mmmm....
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergere