Aluat:
200 gr faina
2 linguri cacao
100 gr unt
60 gr zahar
1 ou
Umplutura:
5 banane
500 gr branza dulce
100 ml frisca lichida
100 gr zahar
1 zahar vanilat
3 oua
Se framanta aluatul, se inveleste in folie de plastic si se da la frigider pentru 30 de minute. Intre timp se pregateste umplutura. Se mixeaza branza cu frisca lichida, ouale, zaharul. Trei banane se fac piure si se adauga la compozitia de branza.
Se aseaza aluatul in forma cu margini detasabile, presandu-l si pe margini, pana sus. Cele doua banane ramase se taie pe jumatate (lung si lat) si se aseaza peste aluat. Se toarna compozitia de branza si banane. Se coace aproximativ 50 de minute la 180C. Se decoreaza cu sos de ciocolata si banane.
Fain, cred ca mi-ar placea foarte mult sa ma servesti cu o feliuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ducesa ! Serveste cu incredere :)
RăspundețiȘtergereMmmm...ce buna ar fi acum la cafeluta!
RăspundețiȘtergereWow, Alaaaaa, asta deja e opera de arta!!!!!! Incredibil de frumos, felicitari! :)
RăspundețiȘtergere...cat de perfecta ti-a iesit bordura...m-ai lasat fara cuvinte...
Multumesc Miha !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Laura ! Ma bucur tare mult ca iti place :)
RăspundețiȘtergere餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶
RăspundețiȘtergere