luni, 2 noiembrie 2009
Cheesecake cu banane
Aluat:
200 gr faina
2 linguri cacao
100 gr unt
60 gr zahar
1 ou
Umplutura:
5 banane
500 gr branza dulce
100 ml frisca lichida
100 gr zahar
1 zahar vanilat
3 oua
Se framanta aluatul, se inveleste in folie de plastic si se da la frigider pentru 30 de minute. Intre timp se pregateste umplutura. Se mixeaza branza cu frisca lichida, ouale, zaharul. Trei banane se fac piure si se adauga la compozitia de branza.
Se aseaza aluatul in forma cu margini detasabile, presandu-l si pe margini, pana sus. Cele doua banane ramase se taie pe jumatate (lung si lat) si se aseaza peste aluat. Se toarna compozitia de branza si banane. Se coace aproximativ 50 de minute la 180C. Se decoreaza cu sos de ciocolata si banane.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Fain, cred ca mi-ar placea foarte mult sa ma servesti cu o feliuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ducesa ! Serveste cu incredere :)
RăspundețiȘtergereMmmm...ce buna ar fi acum la cafeluta!
RăspundețiȘtergereWow, Alaaaaa, asta deja e opera de arta!!!!!! Incredibil de frumos, felicitari! :)
RăspundețiȘtergere...cat de perfecta ti-a iesit bordura...m-ai lasat fara cuvinte...
Multumesc Miha !
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Laura ! Ma bucur tare mult ca iti place :)
RăspundețiȘtergere