Ingrediente: 500 gr carne tocata de vita 500 gr paste 2 cepe 1 ou 2-3 linguri pesmet sare, piper, boia 4 catei de usturoi 1 ardei rosu 3 linguri sos iute 2 linguri sos de rosii marar
Carnea tocata se amesteca cu 1 ceapa si usturoiul tocate marunt, oul, condimentele si pesmetul. Se formeaza chiftelele, se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc frumos.
Pentru sos, se calesc ceapa si ardeiul, se adauga sosul iute si pasta de rosii, mararul si se face piure cu blenderul. Se arunca niste chiftele in sos si se servesc cu paste.
am facut si eu mai demult (parca nu am publicat pe blog :D) si sunt extraordinare. si acum le-am revazut la tine si le-ai pozat asafrumos ca tare cred ca fac din nou :))
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
am facut si eu mai demult (parca nu am publicat pe blog :D) si sunt extraordinare. si acum le-am revazut la tine si le-ai pozat asafrumos ca tare cred ca fac din nou :))
RăspundețiȘtergereCe bine arata Ala, trebuie s-o fac zilele acestea !
RăspundețiȘtergereYammi!
Va multumesc ! De ceva vreme numai la cuptor fac chiftelutele. Mi se par mai bune asa ... si mai sanatoase decat prajite in ulei ;)
RăspundețiȘtergereO reteta f buna, cam la fel fac si eu sosul , chiftelele tot la cuptor, doar ca le servim cu pireu, o sa incerc si cu paste sigur o sa ne placa ;)
RăspundețiȘtergeremmmm...ce frumusete intr-o farfurioara....
RăspundețiȘtergereLivia, este tare bun sosul ... si iute asa cum imi place mie :)
RăspundețiȘtergereShari, multumesc frumos !
RăspundețiȘtergereArata nemaipomenit, trebuie sa incer si eu neaparat.
RăspundețiȘtergereMultumesc Vicky !
RăspundețiȘtergere