Ingrediente: 220 gr faina 100 gr unt 150 gr telemea 2 oua sare 2 lingurite pasta de gulas iute susan 1 lingura lapte
Se framanta un aluat din faina, unt, telemea rasa, 1 ou si 1 albus, sare in functie de cat de sarata este telemeaua si pasta de gulas iute (puteti inlocui cu boia iute sau nu si pasta de tomate). Se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde apoi o foaie si se decupeaza forme. Se ung cu galbenusul amestecat cu 1 lingura de lapte si se presara cu susan. Se coc aprox 20 de minute, pana incep sa se rumeneasca.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
mmmm.....devono essere proprio buoni!!!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergeremmm...sunt moarta dupa genu asta de aluaturi!super
RăspundețiȘtergereDa Antzu, sunt foarte buni. Si sotul meu e mare amator :)
RăspundețiȘtergere