2 vinete
3 ardei
100 gr orez fiert
1 ceapa
1 ardei
150 gr patrama de curcan
sare, piper, boia, delikat
50 gr cascaval
rosii cherry
1 ou
Sos:
125 gr smantana
1/2 capatana de usturoi
sare
marar
Vinetele se taie in jumatate pe lung, se scobesc de miez, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie si ei in jumatate si se curata de seminte.
Se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei, se adauga pastrama taiata cubulete, apoi miezul de la vinete. Se condimenteaza, iar cand sunt gata se amesteca cu orezul fiert. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu oul crud. Se umplu vinetele si ardeii cu amestecul de orez, se presara deasupra cascaval ras si se aseaza jumatati de rosii cherry. Se aranjeaza intr-un vas de yena in care se toarna apoi o cana de apa si se coc aproximativ o ora. Am servit cu sos de smantana cu usturoi si marar.
Ce fain arata, si eu vreau sa fac umplute insa cu cus cus. Ioana
RăspundețiȘtergereMultumesc Ioana ! Si eu oscilam intre orez si cus-cus :) La mine a castigat orezul ;)
RăspundețiȘtergerece frumos le mai aranjezi! imi faci o pofta...te pup!
RăspundețiȘtergeresunt curioasa cum sunt vinetele umplute cu orez? eu de regula le prefer crema, pentru ca deseori la gatit altfel decat crema am dat peste unele amare si mi-au stricat mancarea. astea arata minunat!
RăspundețiȘtergereMultumesc Flori :) Multumesc Lacrima ! Si eu prefer salata de vinete, dar am zis sa mai incerc si ceva nou :) Eu le-am nimerit bine pe astea ca nu au fost amare.
RăspundețiȘtergere餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶
RăspundețiȘtergere