Ingrediente: 2 pulpe, 1 piept, 2 ficati 50 gr unt 1/2 capatana de usturoi 1/2 legatura de patrunjel zeama de la 1/2 lamaie sare 2 cartofi 2 morcovi 2 cepe 2 ardei (galben si rosu) 100 gr porumb 100 gr mazare 2 cuburi Knorr cu smantana si patrunjel
Se amesteca bine untul moale cu usturoiul dat prin presa, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si sare. Se aseaza bucatile de pui in tigaie si se ung cu sos. Se lasa la foc mic pana se patrund, apoi se scot din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor pana se rumenesc frumos.
In tigaie peste sosul ramas se adauga ceapa si ardeii taiati in bucati mai mari, apoi morcovii si cartofii fierti putin inainte in apa cu sare, cuburile Knorr, iar la final mazarea si porumbul.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
buonissimo il pollo fatto così!!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica! Sì, molto buono il pollo preparati in questo modo.
RăspundețiȘtergereMincarea asta strigä asa: Mai fämä si dat viitoare si dacä se poate tot a doua Zii. Fein !!
RăspundețiȘtergereSalutäri
Multumesc mult Jacob pentru aprecieri !
RăspundețiȘtergeresalut arata foarte bine felul acesta de mancare dar am si eu o intrebare smantana cand se pune?
RăspundețiȘtergereMultumesc si scuze pentru raspunsul intarziat ... am fost in concediu. Nu se pune smantana ... cubul Knorr este cu smantana si patrunjel :)
RăspundețiȘtergere