Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina si praful de copt. Se toarna compozitia in forme, se aseaza deasupra bucatele de nectarina. Se coc 20 de minute. Dupa ce se racesc, se scot din forma, se taie pe jumatate, se ung cu gem de caise si se presara nuci. Se lipesc si se pudreaza cu zahar. O reteta simpla si super rapida, in 30 de minute sunt gata !
Multumesc Nana ! Da, sunt simple si rapide, perfecte de facut in timpul saptamanii cand nu ai asa mult timp alocat gatitului. Multumesc frumos si pentru premii !
Multumesc Alison ! Au crescut asa si pentru ca am "indesat" tot aluatul intr-o singura tava :) Cred ca puteam sa fac doua tavi si atunci erau mai micute ;)
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Arata super şi sunt foarte simple. In plus este o reteta nouă, cu gem. Ai nişte premii la mine. Te aştept cu drag.
RăspundețiȘtergereMultumesc Nana ! Da, sunt simple si rapide, perfecte de facut in timpul saptamanii cand nu ai asa mult timp alocat gatitului. Multumesc frumos si pentru premii !
RăspundețiȘtergereIti vand un pont. In aluatul de briose sa scapi putin iaurt. Da o aroma deosebita.
RăspundețiȘtergereOho ... Dora ... hello ! Multumesc de pont, am sa pun la tura urmatoare ;)
RăspundețiȘtergerewow wow wow meravigliose!!
RăspundețiȘtergereGrazie 1000 Federica !
RăspundețiȘtergerece frumos au crescut si ce decor ai ales...superrrr!te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alison ! Au crescut asa si pentru ca am "indesat" tot aluatul intr-o singura tava :) Cred ca puteam sa fac doua tavi si atunci erau mai micute ;)
RăspundețiȘtergere