Ingrediente: 300 gr fasole verde 4 oua 4 linguri de smantana 3 linguri pesmet sare, piper, boia cimbru marar cascaval
Fasolea se pune la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se mixeaza ouale, se adauga smantana, apoi pesmetul, condimentele, cimbru uscat si mararul tocat. Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se formeaza straturi de fasole peste care se toarna din compozitia de oua. Se presara desupra cascaval ras. Se da la cuptor pana cand se rumeneste cascavalul.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Ce rapid de facut!!!!Si arata tare bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ana-Maria !
RăspundețiȘtergere