Ingrediente: 250 gr foi de lasagna 300 gr spanac 150 gr branza telemea nucsoara 3 conserve de ton (in sos picant cu ceapa si mazare am avut eu, oricum sa nu fie doar in ulei) 300 gr pulpa de rosii 5 catei de usturoi busuioc sare 100 gr cascaval
Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara. Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras. Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Este delicios !
feinä Rezetä. Sint convins cä are Gust bun. Componente sint solide. Eu totusi jur pe Bechamel. Este pentru mine cea mai rotundä Combinatie la Lasagne. da clar Du ai fäcuto mai släbutä la Calorie si pentru Directia asta este super. compliment
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Interesanta combinatia, cu spanac imi place mult, ar trebui sa incerc si varianta ta, caci suna bine de tot. Pupicei!
RăspundețiȘtergereHi Ala,
RăspundețiȘtergerefeinä Rezetä. Sint convins cä are Gust bun. Componente sint solide. Eu totusi jur pe Bechamel.
Este pentru mine cea mai rotundä Combinatie la Lasagne. da clar Du ai fäcuto mai släbutä la Calorie si pentru Directia asta este super. compliment
salutäri Jacob
Multumesc Gabriela ! Chiar merita incercata ;)
RăspundețiȘtergereMultumesc Jacob ! Asa ma gandisem si eu, la o reteta mai usurica de lasagna :)
RăspundețiȘtergere