Ingrediente: 1 piept de pui 1 punga lugume mexicane 1 punga paste 200 gr cascaval 200 gr branza dulce cu smantana 100 ml lapte pesmet sare, piper, boia, busuioc
Se fierb pastele in apa cu sare. Pieptul de pui se taie bucatele si se prajeste in putin ulei de masline, la foc mare. Se adauga condimentele si apoi legumele. Se amesteca branza su laptele si cu cascavalul ras. Eu am mai adaugat in aceasta compozitie 4 galbenusuri ramase de la prajitura. Se amesteca toate. Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se mai presara deasupra pesmet. Se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu