marți, 17 martie 2009
Cotlet de porc la cuptor
Ingrediente:
cotlet de porc feliat
1 ceapa rosie mica
4 catei de usturoi
1 lingura ulei de masline
1 lingura pasta de rosii
2 linguri apa
sare, piper, boia
Se face un sos din ceapa tocata marunt, usturoiul dat prin presa, ulei, pasta de rosii, apa si condimente. Se unge o tava cu ulei, se aseaza feliile se carne si se ung cu sosul. Se lasa la cuptor 45-50 de minute. Am servit cu cartofi fierti in coaja si mujdei.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
oauu oauu
RăspundețiȘtergereMultumesc !
RăspundețiȘtergereo sa fac si eu cotletul asa.arata bine
RăspundețiȘtergereCata, sa-mi spui cum ti-a iesit. Sigur o sa-ti placa ;) Eventual, poti sa lasi carnea la marinat in sos vreo ora, doua. O sa fie si mai buna.
RăspundețiȘtergerela ce temmperatura sa pune la cuptor....???
RăspundețiȘtergereEu de cele mai multe ori pun la 180 de grade. Acuma depinde mult si de cuptor ...
RăspundețiȘtergere