Ingrediente: 8 felii de paine 1 carnat 2 conserve ciuperci 4 oua 300 ml lapte 200 gr branza 100 gr cascaval patrunjel verde sare, piper, boia
Painea se prajeste si se taie cubulete. Carnatul se taie feliute si se prajeste intr-o tigaie neunsa. Se amesteca cuburile de paine cu ciupercile stoarse, carnatul, branza rasa. Separat se bat ouale. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat. Se toarna treptat laptele si se amesteca bine. Se toarna compozitia peste amestecul de paine. Se amesteca si se aseaza in tava. Se presara putin cascaval ras se se da la cuptor pentru 30 de minute. Delicios !
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Yummy!!! Delicioasa... si usor de facut. O idee minunata. Pupici.
RăspundețiȘtergereMarcela, este foarte buna ! Si se pot face diferite combinatii.
RăspundețiȘtergereAla,hmmm,suna tare bine...am sa incerc si eu pt baieteii mei intr-una din zilele astea...pupicei si multumesc de idee!
RăspundețiȘtergereMirela, o sa le placa sigur baietilor tai. Spor !
RăspundețiȘtergere